Dreptul afacerilor

 

• Contracte între profesioniști • Încălcarea obligațiilor contractuale • Abuzul clauzelor și angajamentelor precontractuale • Contrafacerea și încălcarea drepturilor de proprietate intelectualăInchiriere comercialăDatorii neplătite si recuperarea creanțelorRuptura bruscă a relațiilor comerciale Concurență neloială • Măsuri de protecțieLitigii în fața instanțelor de judecataRăspunderea contractualăRăspunderea administratorului și a asociatilor

Sunteți subiectul unei cereri de faliment? Doriți să prezentați o propunere creditorilor dvs.? Sunteți subiectul unei cereri de către un mandatar în faliment ? Administratorul nu vă recunoaște statutul de creditor garant ?

Acestea sunt întrebări pe care le putem răspunde și puteți conta pe experiența noastra pentru a vă asigura cele mai bune rezultate.

Este de la sine înțeles că avem și expertiză în eliberarea unui debitor în stare de faliment și supraviețuirea acestuia după faliment cu anumite datorii care nu pot fi eliberate, cum ar fi datoriile care rezultă din fraudă sau evaziune fiscala etc.

Prin urmare, intervenția unui avocat de afaceri este necesară pentru a se asigura ca procesul de achiziție se desfășoară în conformitate cu interesele clienților săi și cu practica în materie.
Legea este o chestiune complexă. Astfel, un avocat de afaceri specializat în drept societar, de exemplu, trebuie în mod constant sa pastreze la curent cu toate formalitățile referitoare la majorările de capital, drepturile asociatilor , condițiile de valabilitate a anumitor clauze contractuale etc. Adesea, este posibil să se scufunde profund în domenii conexe și foarte tehnice, cum ar fi dreptul fiscal, dreptul muncii sau dreptul concurenței.

Cu toate acestea, o operațiune strategică în dreptul societăților, cum ar fi o operațiune de restructurare de fuziune sau de transfer de afaceri, de multe ori prezenta nu numai aspecte ale dreptului societăților comerciale, dar, de asemenea, aspectele fiscale ale dreptului muncii sau dreptul concurenței.

Pentru ca aceasta să fie efectuată eficient, suntem in colaboarare cu alți parteneri specializați în aceste domenii conexe.
In mod similar, anumite tranzacții necesită un contact permanent cu consilierii financiari .