Consultanta juridica

Avocații noștri va pun la dispoziție know-how-ul pentru a va sfatui și a intelege procedura care trebuie urmată pentru a pune capat litigiului  dvs. cu cealaltă parte.

   Avocații noștri tratează dosarele clienților lor, oferind fiecaruia dintre ei maximum de sfaturi care îi pot ajuta să iasă din conflict.

Chiar și în cazurile în care legea nu este clara sau problema nu este reglementată, avocații noștri se bazează pe jurisprudența pentru a gasi o soluție.

  Unii dintre clienții noștri nu doresc sa  înceapă imediat procedura.

Tot ceea ce cauta este o informație care sa le permita ulterior, și în rest sa reflecte și sa decida daca intenționează sau nu sa inițieze procedura in instanta.

Avocații noștri va  vor oferi  consultanța juridica in  timp util pentru a avea  informațiile necesare formarii unei  idei globale despre drepturile, obligațiile și alternativele disponibile.

  Avocații noștri nu va ofera doar sfaturi teoretice.

 Acestia va ajuta în eforturile dvs. prin pregatirea de adrese, notificari, contestati,  concluzii,  cereri necesare pentru sesizarea instantelor judecatorestii.

Astfel, veți beneficia de un suport complet al cazului dvs., permițandu-va sa aveți urmărirea dosarului dvs. de către unul dintre specialiștii noștri în avocatura, în cadrul unei asistențe juridice de calitate.